Estas en » Pedres, rocks i fòssils » Cuaderno de Entradas » April 2008 » Matinal A Subirats
Wednesday 9 de April de 2008, 00:20:25
Matinal a Subirats
Tipo de Entrada: CUADERNO | 1237 visitas

 

 Son les 10 en punt que arribo a l'aparcament de Subirats i, en Sebastien ja hi és! Encaixada de mans i aprofitem que estem sols per triar via. Ens decidim pel sector Cinema, on cap dels 2 ha fet cap via. No tenim massa clar el croquis, pero si comptem les vies, hem començat per la Hot-Dog. Li marquen V pero nomès els diedre final es complica una mica. La Destierro de un animal (V) es una mica mes mantinguda i dificil pero surt sense problemes.

En Llorenç esta apretant de valent i el clatell comença a demanar una ombra, pero em tempta Le mari de la coiffeusse (6a). El pas d'entrada entre la 1a i 2a xapa s'em vol resistir, pero acaba sortint. La via es maca i sinuosa.

 

 

 Sebas a la Hot-Dog

 Jo a Destirro destirro de un animal

 

El clatell diu que Prou! i decidim anar cap el Triangle, tot buscant l'ombra a peu de paret. Mentrestant a anat arrivant penya. Així que hi som ens plantem davant el rètol mig esborrat de la Pan de Higo (6a+) i em poso a seguir les xapes vermelles -un altre cop ens confón el croquis, i suposem que es aquesta-. Guapa, amb algún passet curiós i sortida espectacular.
 
   

 Sebas a Le mari de la coiffeusse

 Sebas a Pan de Higos

Hem d'anar a dinar a casa, portem els deures fets i el clatell socarrimat. Haurem d'anar pensant en zones a l'ombra!

 




Añadir nuevo comentario
Usuario de Madteam.net No usuario




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook