Estas en » Pedres, rocks i fòssils » Cuaderno de Entradas » June 2008 » Entre Mullena I Mullena, Tastant Roca A Subirats
Wednesday 4 de June de 2008, 19:30:58
entre mullena i mullena, tastant roca a subirats
Tipo de Entrada: CUADERNO | 1514 visitas

Doncs aquest dissabte hem quedat amb l'Arnau via forum i amb mon germà, en Xavi, per anar a Subirats, tot esperant que s'ens aguanti el matí.

A les 9 ja som a peu de roca. No hi ha ningú (massa d'hora). El cel: enovolat. Temperatura: l'ideal. Ens decidim pel sector Triangle, l?arnau i en Xavi no hi havíen estat mai i sols havía fet la Pan De Higo.

Començem per El Matat (4) amb l'idea d'anar "escombrant" cap a la dreta. La fem tots 3 sense problemes per anar a la Partera Acelera. La guía dels "voltans de bcn" li marca 6a, pero tots coincidim en que es V. Aquí en Xavi torna a tenir problemes amb l'espatlla, pero com sempre, tiba amunt i l'acaba.

M'encaro a la No Pas Pa-Saràs (6b). Tot va bè fins el tram final, on la por a caure em fa pillar la cinta de la 2ª xapa per passar la corda. Quan miro amunt veig el forat que m'ho haguès evitat: feina pendent per la propera visita! L'Arnau la fa en top-rope i quan li agafa el truc de peus li surt la mar de bè. En Xavi "passa".

A començat a arrivar penya, pero s'en van cap altres sectors, i seguim sols. Anem fins la Ibèricus (V+), que ens sembla mès dificil que la Partera..., i creint-nos el 6a+ de la guía ens fiquem a la Petitons: Crasso error. Primera xapa a fer vent i passos gens fàcils, seguit d'una secció  de tràmit fins sota el sostre. Asseguro el pas pero desprès d'unes quantes tibades, quan crec que ja ho tinc, els braços diuen prou i a volar. Com gat vell que soc, improvitzo un pas de baga i amunt amb mal gust de boca i mes deures pendents. L'Arnau tambè la prova i res. Coincidim que es força mes dificil que la No Pas... Algú té ressenyes fiables d'aquí?

Es tard i toca recullir. Ens ho hem passat bè: hem escalat, no a plogut, no hem passat calor, i marxem amb deures pendents.



Álbums de Fotos relacionados:



Añadir nuevo comentario
Usuario de Madteam.net No usuario




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook