Estas en » Pedres, rocks i fòssils » Cuaderno de Entradas » April 2009 » Escapada A Banyadores D'una Tarda De Dilluns De Pascua
Tuesday 14 de April de 2009, 22:07:37
escapada a banyadores d'una tarda de dilluns de pascua
Tipo de Entrada: CUADERNO | 1353 visitas

desprès d'un diumenge passat per aigua ahir el sol va lluir com feia dies que no ho feia. haviem tingut un dinar de familia molt agredable pero a les 5 ja no puc mes: truco a mon germà i li proposao d'anar a escalar, que hi ha llum fins dos quarts de nou.

a les 6:00 som a banyadores, al sector amazònia, i decidim anar fent les vies tal i com les trobem. d'entrada faig gomina (5c), la placa maleïda (6a) i glòria (5b) seguides. l'adhència s'em dona bé i em trobo molt animat. en xavi les repeteix tot seguit.

ens mirem les vies de l'esquerra i en xavi m'anima a provar els 6b+. fem la puerti (5b) i posem les cintes a desplom de l'erudit (6b+). no les tinc totes -soc especialista en "volar" als 6b!- i es un gran repte desprès de 3 mesos sense fer res. es dura de debó i m'haig de penjar a la segona xapa, pero el pas acaba sortint: si avants estava animat, ara estic entusiasmat. en xavi la repeteix en top-rope i sua de valent per arribar a dalt. al baixar monta quina potra si t'enpotres (6b+). em torna a passar el mateix: em penjo a la segona xapa, pero al final surt. ara ja estic exultant! enxavi diu que "passa".

per acabar el dia fem la rip (6a) de la que em sembla mes dificil el pas d'adherència per arribar a la segona xapa que el pas desplom. son les 20:30 i recullim per tornar a casa.

en definitiva: una tarda molt, pero molt ben aprofitada, avuí, peró, el canell passa factura: m'hauré de dossificar si vull continuar enfilar-me per les parets!



Álbums de Fotos relacionados:



Añadir nuevo comentario
Usuario de Madteam.net No usuario




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook