Estas en » Pedres, rocks i fòssils » Cuaderno de Entradas » April 2010 » Normal Al Roc Punxut (port Del Compte)
Tuesday 27 de April de 2010, 23:50:17
Normal al Roc Punxut (Port del Compte)
Tipo de Entrada: CUADERNO | 15604 visitas

Al Gener vaig llegir un post que em va descobrir una agulla arrivant a coll de Port que m'havía passat desaperçabuda a vora de la carretera -com que quasibe sempre condueixo, miro la carretera-: Roc Punxut (toponímia confirmada amb la gent del pais). No deix de ser una "anècdota" dins del paisatge pero es ven visible des de tot arreu. Des d¡aleshores he tingut ganas de pujar-hi.

Aprofitant l'anada a Port del Compte amb uns amics a endrepar pels descosits, els hi varem proposar d'obrir la gana escalant un poc (ells mai havien escalat avants) i si van volguer apuntar.

Varem fer la Normal, de 10m, segons la ressenya 4c, pero estic d'acord amb en Llorenç (autor del post original) que la placa final es un bon 5b on s'han d'anar escollint les preses perque tot salta. Reunió al cim a una escarpa falcada amb un pitó en un troç de roca que sembla esmicolat pero que aguanta. Hi varem deixar una baga nova i un mailló de reforç. De tota manera es pot llaçar tot el "cim" amb una baga de 2,50m si no hi confies prou.

En definitiva, una escalada per nostàlgics pero que per passar una bona estona i fer quelcom diferent (sobretot si et va l'aventura) et deix un bon gust de boca. Álbums de Fotos relacionados:Añadir nuevo comentario
Usuario de Madteam.net No usuario
Vista Previa 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook