Estas en » Pedres, rocks i fòssils » Cuaderno de Entradas » May 2009 » Dilluns Al Sol: S´acaba La Festa
Monday 25 de May de 2009, 18:55:20
Dilluns al sol: s´acaba la festa
Tipo de Entrada: CUADERNO | 2277 visitas

L'empresa deixa de regular els dilluns a partir de Juny, pel que aquest ha sigut el darrer "dilluns al sol" -de fet a la boira-. L'Isa, aprofitant que la petita anava de colonies amb l'escola, ha decidit fer festa tambè  i venir amb mi a escalar. L'idea era fer la Sol Solet pero...

...per segona vegada -no escarmento- m'equivoco de via: m'en vaig massa a l'esquerra de peu de via -50m avants d'arribar a l'inici del joc de l'oca-, veig un esperó amb assegurances i mi fico.

De seguida veig que NO es la Sol Solet: les assegurances son spits i pitons un pel allunyats els uns dels altres, encare que que es pot autoprotegir amb friends i empotradors. Arribo a la R (2 spits amb anella): lo mes dificil arribar a la 1ª xapa (5+/6a??) i la resta 4+/5a. Em sento en plan aventura: no se on soc pero ho veig factible, la boira ens envolta. Puja l'Isa. Com que soc gat vell, porto -nomès- 3 friends petits i bagues varies que faig servir al 2º llarg (hi ha una "excursió" entre la 1ª i 2ª xapa -mes de 10m-). La roca esta netejada pero encare salten  coses.L'últim llarg es el mes senzill -i el mes expo-: 50m amb 2 pitons i 3 spits (el pont de roca está tocant la reunió), he pogut ficar un friend entre la 1ª i 2ª xapa. Reunió a un arbre. Puja l'Isa i fem els rappels fins abaix. Malgrat no saber on ens haviem ficat -o potser per aixó- hem disfrutat com enanos, posat els nervis a prova i retrobat l'esperit de l'escalada: Feia molt de temps -mes de 16 anys- que amb l'Isa no haviem disfrutat d'un dia d'escalada com el d'avui: aixó té tenir kanalla.

Poc avants de penjar el post, he descobert la via que hem fet gracies a les ressenyes del madteam i en julipo (http://www.madteam.net/rutas/escaladaenroca/via-josep-maria-andrev.julipo): Via Josep Maria Andrevi (100m/V) (per mi els llargs son de 40;30;50 -130m-) dels germans Manso. Gracies.

Afegeixo link a la ressenya: http://www.onaclimb.com/guies/focanjorba.html



Álbums de Fotos relacionados:



Añadir nuevo comentario
Usuario de Madteam.net No usuario




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook