Estas en » Pedres, rocks i fòssils » Cuaderno de Entradas » May 2008 » Via Del Carles Vs Calcena Kidstage
Tuesday 6 de May de 2008, 23:05:16
Via del Carles vs Calcena kidstage
Tipo de Entrada: CUADERNO | 2 Comentarios | 1452 visitas

Dimecres. Tot calculat per anar al kidstage: Bosses, compres, teca, roba, material... a les 14:05, al mig d'una reunio a NISSAN -el client-, em truquen de l'escola: "...no, es que l'Ona es queixa de mal de panxa, pero el tema es que esta a 37.7ºC..." al vespre ja arriva a 39.0ºC i la pediatra confirma lo pitjor: Mr. Ang-Ines (AVIS IMPORTANT: es busca a aquest individuu, viu o mort -preferentment mort-)...

... i el kidstage a fer vent. Pero ja se sap...la canalla mana!

En un intent de refer la moral, he quedat amb mon germa -en Xavi- per anar a Muntsa, on no hi anava des del Novembre. Gran matinada, el recullo i cap el Monestir s'ha dit. Son les 8 clavades i començem a pujar cap a St. Benet. Volem anar a fer la via del Carles al Gorro Frigi. Jo l'havia fet ara fara uns...25 anys? Feia 3 que no anava per aqui hi per pujar varem fer un xic de volta en plan nostagic pel refu: porta tancada pero la musica a tope, massa d´hora?

La via es tot un clasic de 170mts. No passa de 5, amb el mur ben assegurat (L3). Els llargs de 4 amb parabolts cada 5-10 mts pero amb ganda guapa tota l'estona. Una disfrutada, encare que en el fons hagues preferit estar a Calcena amb tota la colla pessigolla. A la propera!

I del resta de pont? doncs aixo: la canalla mana. Ara be: dilluns al cole!

   
 St Llorenç des del Monestira les 8:00 am  en Xavi al L1


2 Comentarios
Enviado por Chabi el Thursday 8 de May de 2008

“ Guapa via Karles. a ver si dentro de poco quedamos y me llevas a alguna de estas clasiconas de por alli, que estoy deseando subirme por Montserrat. Se puede hacer en el dia?? quierodecir; voy desde Zaragoza, paso la noche en la furgo y cuando pleguemos me vuelvo pa mañilandia. Que te parece??
Un fuerte abrazo
Chabi”
Enviado por Karles el Thursday 8 de May de 2008

“Si, se puede, aunque es un palizote -y quien lo ha hecho alguna vez?-. Montserrat te pilla a 250Km del Pilar, y de paso por la A2 que la coges a la altura de Fraga y te ahorras Km y pasta. Si te/os venis por la mañana se puede ahcer algo corto (y a la sombra, que el lorenza ya aprieta) y domingo algo mas heavy (=largo).

PD.- no te creas, yo no tengo nada que ver con el nombre de la via”


Añadir nuevo comentario
Usuario de Madteam.net No usuario




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook